Loodgieter Enkhuizen

Loodgieter Enkhuizen CV service

Problemen met de Centrale Verwarming? Of wilt u een Centrale Verwarming laten plaatsen? Neem contact op met onze Loodgieter Enkhuizen service voor al uw vragen of om direct een afspraak in te plannen.

Bel: 0228-207 001

Centrale Verwarming

Centrale Verwarming: Ons loodgietersbedrijf in Enkhuizen beschikt over verschillende gespecialiseerde cv monteurs. U kunt bij ons terecht voor denkbare werkzaamheden aan uw cv installatie en cv ketel. Daarnaast beschikken wij over een 24 uur spoed loodgieter service, dus ook bij noodgevallen zoals een lekkage aan de centrale verwarming of een cv ketel storing waardoor u geen warm water heeft of als de complete centrale verwarming niet warm wordt, kunt u 7 dagen in de week bij ons terecht.

Centrale Verwarming EnkhuizenDe meest voorkomende cv problemen waar wij voor gebeld worden:

 

Als u direct een cv monteur nodig heeft kunnen wij al binnen 30 minuten bij u aanwezig zijn. Onze loodgieter Enkhuizen spoed service beschikt over verschillende loodgieters en cv monteurs en wij hebben een 24 uur’s bezetting. Bel dag en nacht en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

 

Loodgieter Enkhuizen CV service

Onze loodgieter Enkhuizen CV service werkt uitsluitend met goed opgeleide, erkende loodgieters. Heeft u een probleem met de centrale verwarming? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het probleem tot 100% tevredenheid wordt opgelost. Uiteraard beschikken alle medewerkers over een goed uitgeruste serviceauto waar alle nodige loodgietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om alle klachten direct op te lossen.

Naast de spoed service kunt u ook bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt aan uw cv ketel of voor de complete installatie. Daarnaast kunnen wij ook radiatoren bij plaatsen of radiatoren vervangen.

 

Centrale verwarming laten installeren

Heeft u geen centrale verwarming in uw woning? Wij kunnen ook complete cv installaties leveren en installeren. Wij verzorgen het aanleggen van het complete leidingsysteem, verzorgen de installatie van ketel en alle toevoerkanalen (gas & water) en plaatsen uiteraard ook alle afvoer kanalen.

Wij kunnen alle soorten en maten radiatoren en ketel systemen leveren. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan 7 dagen in de week contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0228 – 207 001.

 

Vloer verwarming

vloerverwarming-enkhuizenWilt u alle gemakken van een centrale verwarming maar geen radiatoren in het zicht hebben? Dan is vloerverwarming een hele mooie optie. Onze loodgieter Enkhuizen service kan de vloerverwarming plaatsen, maak ook als u problemen heeft met de speciale vloerverwarmingspompen kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen ook delen van de cv installatie koppelen aan een vloerverwarming. Dit zien wij vaak bij een verbouwing van de badkamer. In de vloer komt vloerverwarming vaak in combinatie met een designradiator. Wij kunnen uiteraard ook alleen een design radiator plaatsen of alleen de vloerverwarming koppelen als u bijvoorbeeld zelf uw badkamer heeft aangepakt.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel ons servicenummer 0228-207 001 en krijg direct contact met onze loodgieter Enkhuizen service.

Twitter

"Problemen met de Centrale Verwarming? Of wilt u een mooie designradiator laten plaatsen? Bel. 0228 - 207 001"