Loodgieter Enkhuizen

Dakwerken Enkhuizen

Stormschade, daklekkage of is uw dak toe aan een renovatie? Wij herstellen daken en plaatsen compleet nieuwe daken. Neem direct contact met ons op voor al uw vragen of om direct een afspraak in te plannen.

Bel: 0228-207 001

Dakwerken

DakwerkenDakwerken Enkhuizen: Wilt u uw dakbedekking laten vervangen of renoveren? Onze Dakwerken service in Enkhuizen kan alle soorten en maten dakbedekking vervangen, herstellen of een compleet nieuw dak plaatsen.

Wij beschikken over een dakdekker 24 uur service voor noodgevallen. Heeft u stormschade, lekkage aan het dak of regenschade? Neem dan contact op met onze loodgieter Enkhuizen service. Geef duidelijk door wat de klacht is en wij sturen een dak specialist naar u toe. Bij directe noodgevallen kan onze dakwerken Enkhuizen service al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten dakbedekking:

 

Ook voor het vervangen of repareren van het zinkwerk kunt u bij ons terecht. Dit geld overigens ook voor daken met een loodafwerking. Wij zien regelmatig dat daken beginnen te lekken bij het zinkwerk of het loodwerk. Overigens komt het soms ook voor dat deze afwerkdelen van aluminium zijn. Wij kunnen alle problemen aanpakken en professioneel oplossen.

Let op: Heeft u een riet gedekte kap? Dit kunnen wij helaas niet herstellen. Wel kunnen wij bij lekkages een noodoplossing plaatsen maar helaas niet vervangen.

 

dakwerken-enkhuizen

Dak herstel, bewoner had zelf een noodoplossing geplaatst tegen de lekkage.

Dakdekker en Loodgieter Enkhuizen

Wij hebben verschillende vakmensen bij onze loodgieter Enkhuizen service aan het werk die zich naast de loodgieterswerkzaamheden ook gespecialiseerd hebben in dakwerken. Hierdoor kunnen wij u als klant 24 uur per dag, 7 dagen in de week bedienen met alle mogelijke problemen.

Onze vakmensen beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige gereedschap en onderdelen in aanwezig zijn om alle mogelijke spoed dakwerken uit te voeren.

Direct contact met onze dakwerken Enkhuizen service? Bel 0228-207 001

Twitter

"#Dakwerken #Enkhuizen Service. Dag & Nacht bereikbaar. #Stormschade #Daklekkage Binnen 30 min. aanwezig. 0228-207001"